Kontakta oss

Välkommen till oss på Admentum. Här hittar du kontaktuppgifter till alla vi som jobbar här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Kontaktuppgifter

Admentum AB
Sickla industriväg 6
132 54 Nacka

E-post: info@admentum.se

Admentums support

Ibland är det inte rätt eller man har glömt bort lösenord eller användarnamn. Inga problem; det löser vi på Admentum!!

Jag har tappat bort mitt lösenord!

Om du tappat bort eller glömt till lösenord till Admentum så finns det en jättesmidig funktion för att skapa ett nytt lösenord. Gå till skola.admentum.se och Klicka på ”Glömt lösenord”. Skriv in de e-postadress du har registrerad på ditt Admentum konto. Du får nu ett mail från oss med en länk där du kan skapa ett nytt lösenord. OBS! I detta mail står det även vad du har för användarnamn om du behöver påminnas. Tänk även på att vissa telefoner och webbläsare korrigerar ord så att de får versaler även om du inte skrev det i inloggningsfönstret.

Om du inte får ett mail från Admentum så har skolan inte har en e-post eller en gammal e-post registrerad på dig- vänd dig då till skolan så kan du få hjälp av skolans administratör. Vi på Admentum kan tyvärr inte hjälpa dig med detta.

Support för lärare

Du som är lärare och använder Admentum ska alltid vända dig till skolans administratör för att få hjälp. Om du glömt dina inloggningsuppgifter eller vill ha annan guidning i systemet så är det alltid administratören som är din kontaktyta. Det finns även användarguider i systemet. När du loggat in så finner du även Admentums hjälpsektion uppe i högra hörnet genom att klicka på frågetecknet (?): https://skola.admentum.se/help/index.

Vi på Admentum kan inte hjälpa dig med supportfrågor.

Support för vårdnadshavare och elever

Är du elev eller vårdnadshavare är det alltid skolan administratör du ska vända dig till för att få hjälp och vägledning i systemet. Det finns även användarguider i systemet. När du loggat in så finner du även Admentums hjälpsektion uppe i högra hörnet genom att klicka på frågetecknet (?): https://skola.admentum.se/help/index.

Vi på Admentum kan tyvärr inte hjälpa dig med supportfrågor.

Support för superadministratörer

Varje skola har en superadministratör som har tillgång till Admentums support. Nedan ser du kontaktinformation.

Öppettider: mån-fre 8:30-17:00
e-post: support@admentum.se

FacebookTwitter