Om oss

Admentum grundades 2013, ur en passion för skola, modern teknik och smarta lösningar. Utvecklingen gör att vi kan kombinera dessa delar och leverera ett hållbart skoladminsystem som värdesätter skolpersonalens tid och varje elevs rätt att lyckas efter sina förutsättningar.

Education is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today. / Malcolm X

Admentum är en sammanslagning av två ord: administration och momentum. Vi tycker att namnet representerar det vi är och kan allra bäst – administration och framåtrörelse.

"Alla elever har rätt att lyckas"

Håkan Furevik är vd och grundare av Admentum. Han har arbetat i skolvärlden sedan 2001, som lärare, kvalitetsutvecklare, elevhälsochef och rektor inom både den kommunala och privata skolan.

Håkan märkte snabbt hur stort behovet är av ett användarvänligt adminsystem för att underlätta skolpersonalens dagliga arbete och öka samarbetet mellan lärare, vårdnadshavare och elever utan att tumma på säkerheten. Han samlade därför ihop ett team med den specialkompetens han såg sig behöva – systemutvecklare, lärare, en designer och en jurist. Efter mycket research och grundlig behovsanalys skapades framtidens adminsystem för att hjälpa eleverna att nå sin fulla potential.
– Jag kände frustration över att administrationen gick ut över det pedagogiska arbetet och jag vet att jag inte är ensam om den känslan. Alla elever har rätt att lyckas och vi har byggt systemet som gör det möjligt, säger Håkan Furevik.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka en personlig visning av systemet eller svara på dina frågor.

Administratör
Tveka inte att höra av dig

Kontaktpersoner

Försäljning

0763-24 43 25
info@admentum.se

Support

08 373831
support@admentum.se

Ekonomifrågor

08 34 51 00
info@admentum.se

Juridiska frågor

08-34 51 00
simon@admentum.se